Eladás Tetőtér, Vazec, Liptovsky Mikulas, Szlovákia, 871

Eladás - Cod. 27628

  • Tipus: Tetőtér
  • Terület: 480 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

Modern, újonnan épült bungaló bentlakásos tetőtérben egy csendes részén a falu Važec a Magas-Tátra szlovákiai alkalmas igényes ügyfelek vagy nagy család. Hála a lakóterület 480 nm-es, 8-lakó szobák és luxus helyen, közel a Magas-Tátrában, akkor lehetséges, hogy használja az ingatlant, mint a nyugdíj rekreációs célokra. Bungalow található sík bekerített telek területe 2500 nm.
Az első emeleten az új bungaló épült 2012-ben a fő nap része egy nagy nappali, külön konyha, kamra, 4 nappali, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, WC, mosókonyha és garázs két autó. A nappali, melynek területe 43,8 nm-es, magas plafon meleg kandalló csatlakozik a padlófűtés ebben a szobában. Nappali csatlakozik a kert és a terasz mellett egy nagy konyha, gyönyörű kilátás nyílik a Magas-Tátrában.
Vannak más bentlakásos szobákat a galéria feletti nappali, a tetőtérben a házból. Fő hálószoba területe 51,3 nm-es csatlakozik egy külön nagy szekrény. A másik oldalon van egy nappali területe 30,8 nm-es és egy iroda, amelynek területe 19 nm.
Az egész épület épült minőségi Ytong falazat, készen fa ablakok. Az épület fűtése központi gáz. A nap része az első emeleten van ellátva kerámia és lakossági szobák fel vannak szerelve laminált padló. A második emeleten van fapadlóval.
Elérhetőség Az épület mintegy 15 percre található a Magas-Tátrában, vagy körülbelül 20 percre található a sípálya Jasna vagy tatralandia.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB