Bérlet Villa, Lukavica, Banská Bystrica, Szlovákia, Lukavicka cesta 4

Bérlet - Cod. 25301

  • Tipus: Villa
  • Terület: 2413 m²
  • Szobák száma: 11
  • Emelet: 2

Exkluzív villa kiadó csendes helyen, nagy privát birtok. A ház rejlik Lukavica - 15 perc autóval a Zvolen vagy Besztercebánya. Közel van a város Szliács teljes szolgáltatások (egészségügy, gyógyszertár, élelmiszer, iskola, templom, vonat / busz, reptéri, üzletek, kávézók, éttermek, golf, lovaglás, spa).

Lukavica kicsi, kellemes, csendes falu, a ház a végén a falu, így nincs igazán nagy magány. A floorage kb 960m2. A ház alkalmas akár 12 és több ember.

Földszint - előszoba, WC, gardrób, dolgozószoba kandallóval, konyha spense. Konyhában minőségi Corian tálalószekrény. Van is hálószoba fürdőszoba WC-vel, télikert (vezet dupla garázs), nagy nappali és terasz.

Az 1. emeleten 4 szoba található, mindegyik szellemes erkély és egy nagy szoba, konyha sarokkal és erkéllyel. Szintén 2 fürdőszoba WC-kből vannak az 1. emeleten.

Az alagsorban található mosoda, háztartási helyiség, wareroom, medence zuhanyzóval, szauna tusolóval, WC és a következő 2 szoba. Egy szintén fitness gép.

A ház 2 férőhelyes garázs bejárata kert és a ház. A belső tér nagyon szép és meleg köszönhetően tiszta anyagok. A ház fa ablakok euró, a padló fából készült, laminált parketta vagy a járdán. A lépcső fából készült beszállás.

A fűtés hőszivattyús és a villamos energia. Néhány szoba padlófűtés. vízmelegítő biztosítja napenergiával és hőszivattyúval.

A ház körül tényleg szép kerttel és teniszpálya / kosárlabdapálya, hamis gyep, továbbá saját kút. A ház saját szennyvíztisztító tank.

A ház alkalmas családi élet, pihenni, hiszen a vállalat helye.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB