Eladás Gazdasági épület, Krupina, Krupina, Szlovákia, Krupina

Eladás - Cod. 30288

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 2710 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Romantikus ház ölében a természet

Ez a gyönyörű romantikus kétágyas ház alkalmas egész évben élő, vagy a szezonális ország haza. Ez található 7 km-re a járási Korpona (8000 lakos). Körülvett 2 oldalról erdők nagyszerű kilátás, ez biztosan egy remek hely a pihenésre, túra, kerékpár, gombászik vagy csak lehet. Azt is gyakran látni szarvas a kertben.

Mivel 10 perc autóval Krupina város és 5 percre a víztározó Bebrava ahol lehet úszni vagy horgászni, ez a hely ideális azok számára, akik szeretnék saját teret, sok természet körül, hanem közelség város szolgáltatások és üzletek.

Tágabb környezetében kínál látogató régi bányaváros Selmecbánya, sok régi várak és várromok körül (maximum 30 perc), tavak, természetes tavak, hegyi kilátással, szarvas-erdők, hegymászó útvonalak és egyéb látnivalók.

A bekerített telek intézkedések 2710 nm Két ház található ott. Nagyon szép tufaceous pince közeli egyik ház tágítható, ha szükséges. Kemencében teraszon a kisebb házak használható bread- vagy pizza-sütés. Fennáll annak a lehetősége, hogy befejezze a tetőtérben további egy helyet. Van egy régi ásott kút a telken. Ház fűtése cordwood.

A hely szorul rekonstrukció. Új tűzhely szüksége ot telepíteni, jól kell ásni 3m mélyebb vízszivattyú telepített és vízvezetékek hozott a házhoz (csak néhány méter). Nincs csatornahálózatba, hanem egy forgács csatorna, mégis egy szeptikus tartály lehet építeni, vagy vásárolni és könnyen telepíthető. Minden csövek víz és szennyvíz be van építve a házba. Csak csatlakoztatni kell a / kívülről. Az út a ház aszfaltozott, csak az utolsó néhány méter zúzalékos.

További részletek a ház, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Minden ingatlan hatálya alá tartozó szolgáltatások. Nincs extra kifizetések. Kapcsolatok a helyi vállalkozások, önkormányzati és kézművesek biztosított. Azt is előírják kapcsolatot a helyi emberek, a közösségek és az információkat.

Örülünk, hogy találkozzunk :).

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB